Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У нової "Криворіжсталі" вже 8 покупців

П'ятниця, 2 грудня 2005, 15:17

Станом на 2 грудня інтерес до Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд проявили вже 8 потенційних покупців.

Як повідомляє прес-служба Фонду держмайна, про це заявила в п'ятницюголова Фонду Валентина Семенюк під час свого візиту на "Криворіжсталь".

Голова Фонду також зазначила, що умови конкурсу з продажу державної частки КГЗКОРу будуть "дуже жорсткими". За її інформацією, Фонд планує провести конкурс з продажу КГЗКОРа у лютому-березні 2006 року.

Раніше міністр промполітики Володимир Шандра заявляв, що інтерес до КГЗКОРу проявляли такі світові сталеливарні компанії як Mittal Steel і Arcelor.

Як відзначають експерти, запуск КГЗКОРу, який має потенційну нагоду стати одним із найбільших виробників окатишів, може істотно змінити розстановку сил у вітчизняному гірничо-металургійному комплексі.

Президент Віктор Ющенко доручив Фонду державного майна до 1 березня 2006 року підготувати до продажу державну частку в майні Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд і забезпечити проведення конкурсу з її продажу.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...