Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко знає, чому Піскун і Ківалов пішли до мазохістів

Субота, 3 грудня 2005, 13:20

Входження у виборчі списки Партії регіонів екс-генпрокурора Святослава Піскуна й екс-глави Центвиборчкому Сергія Ківалова свідчить про те, хто перешкоджав розслідуванню резонансних злочинів і справ по фальсифікації виборів.

Таку думку висловив колишній секретар Ради нацбезпеки й оборони Петро Порошенко в суботу перед початком з'їзду "Нашої України".

"Я думаю, що входження Піскуна до списку Партії регіонів є яскравою ознакою "реальності" політичних репресій, про які говорила ця партія, коли, мені здається, це вже нагадує мазохізм. Вони самі себе б'ють", - прокоментував він входження цих двох осіб у списки Партії регіонів.

"Я вважаю, що це є яскравою демонстрацією того, хто в дійсності заважав реальному розкриттю справ по фальсифікації виборів, хто в дійсності заважав розкриттю справ про резонансні злочини, і хто влаштовує той фарс, що на сьогоднішній день ми маємо з Генеральною прокуратурою", - сказав Порошенко.

Коментуючи входження обмудсмана Ніни Карпачової у першу п'ятірку списку Партії регіонів, Порошенко підкреслив: "Мене це здивувало. Я вважав би, що це є ознакою наруги над інститутом уповноваженого з прав людини".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування