Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко візьме до себе людей з іншого табору

Середа, 7 грудня 2005, 19:54

Юлія Тимошенко не звертає увагу на те, що за результатами соціологічних опитувань її блок поступається Партії Регіонів Віктора Януковича.

"На минулих виборах нам давали 1,5%, а у підсумку ми взяли у 6 разів більше. Це майже як в історії з Криворіжсталлю. Тому мене не цікавлять такі соціологічні результати", - сказала Тимошенко на прес-конференції в Києві.

Вона не дала прямої відповіді, чи буде у списку БЮТ Олександр Волков, натомість розповіла про принципи його формування.

"По-перше, в списку будуть всі депутати, які 4 роки боролися за Україну і не схибили. По-друге, там будуть депутати, які обрали свій шлях після революції, навіть якщо вони були в іншому таборі, але з першого дня підтримали наш уряд і не пішли від нас, навіть коли ми стали у напівопозції", - сказала Тимошенко.

"Третьою складовою нашого списку будуть люди, які не є депутатами, але які прийшли підтримати наші ідеї, принципи та цілі", - додала вона.

Тимошенко також сказала, що неоднозначні політики не змінять принципів роботи БЮТ:

"Поки блок обирає мене своїм лідером, ніякі люди, які вам не подобаються, не звернуть нашу команду зі шляху. І в цьому проблема інших блоків, бо люди, які є не дуже симпатичними, впливають і формують програми тих блоків", - зазначила вона.

Екс-прем’єр також дала зрозуміти, що БЮТ нікого не буде прямо підтримувати на виборах мера Києва.

"Партії роблять невірно, коли своїм авторитетом диктують, хто буде мером. Не потрібно своїм авторитетом тиснути на громаду, а треба просто дати обрати мера. А якщо громада обере – ми будемо його підтримувати", - сказала Тимошенко.

При цьому вона згадала досвід, коли у Львові БЮТ допоміг обратися Любомиру Буняку на місце мера. Як відомо, зараз рейтинг Буняка у цьому місті є дуже низьким.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...