Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичці вирішили, що в переїзді Червоненка багато сала та убозтва

П'ятниця, 9 грудня 2005, 10:53

Колишній голова Фонду держмайна, член Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що призначення Євгена Червоненка губернатором Запорізької області свідчить про відсутність кадрового потенціалу в партії влади.

Про це в п'ятницю повідомляє прес-служба партії.

"Я думаю, призначення Євгена Червоненка губернатором Запорізької області свідчить про вузькість і убогість резерву в партії влади. Ті самі "засалені" карти тасуються в колоді", - заявив він.

"Спочатку ця карта грала на державному рівні, заплямувалася трошки, її сховали під стіл, а тепер знову витягнули на регіональному рівні. Це говорить про те, що кадрового потенціалу в "Нашої України" немає, і лава запасних дуже убога. Практично немає нових могутніх і мислячих фахівців-господарників", - вважає Чечетов.

Ще один "регіонал" Ярослав Сухий вважає призначення Червоненка підготовкою влади використовувати адмінресурс під час парламентських виборів.

А депутат Олександр Пеклушенко (Партія регіонів) назвав призначення Червоненка ляпасом Запоріжжю від Києва.

"Моє глибоке переконання: призначення будь-якої людини на посаду губернатора області, що переживає найважчу економічну і соціальну кризу, не враховуючи думки облради, а значить і думки мешканців Запорізької області, можна розцінювати як черговий ляпас Києва. Так не діяв навіть Кучма!" - заявив він.

"Справа не в Червоненку, що є фігурою скомпрометованою й одіозною, або в будь-якому іншому прізвищі, що могла б бути в цьому указі. Справа в підходах і ставленні київської влади до Запорізької області", - пояснив він.

Також він нагадує, що 8 листопада екс-губернатор області Юрій Артеменко очолив "роботу" виборчого штабу "Наша Україна" по Запорізькій області.

У зв'язку з цим, призначення пана Червоненка можна розглядати як посилення Артеменка, додав Пеклушенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування