Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів підкуповує виборців вугіллям?

Понеділок, 6 лютого 2006, 09:55

Мешканцям сіл Чорноморського району Криму привезли від імені Партії регіонів вугілля за ціною в кілька разів менше ринкової.

Про це в понеділок повідомляє Обком.

У селі Водопойному вугілля продавали по 150 гривень за тонну, у той час, як його звичайна ціна складає 560 гривень.

"При цьому всім бажаного вугілля не дісталося, а ті, кому все-таки вдалося його купити, залишилися незадоволені його якістю - говорять, це не вугілля, а пил один", - повідомляє Обком.

Місцевий агітатор Партії регіонів Ірина Куценко розповіла, що їй "подзвонили зі штабу і сказали: є вугілля, треба продавати". Однак, пізніше, за словами Куценко, з'ясувалося, що допомога повинна була бути безкоштовною: "треба було не продавати, а роздавати".

За даними Обком, "у партійному осередку Чорноморського району зовсім спробували відхреститися від вугілля, однак заступник голови районної парторганізації "регіоналів" Микола Константинов все-таки визнав, що мешканцям трьох сіл Чорноморського району роздали 30 тонн вугілля".

При цьому він заявив, що всі гроші, які було взято з людей за вугілля, будуть їм повернуті.

НОВИНИ ТаблоID

У кримському відділенні Комітету виборців України вважають, що вугільну акцію "регіоналів" можна трактувати як підкуп виборців.

Голова Кримського відділення КВУ Роман Черемухін повідомив, якщо вугілля купили не за гроші виборчого фонду - це порушення закону, а повернення грошей за вугілля - не що інше, як звичайна роздача грошей виборцям.

У Комітеті виборців вважають, що опоненти "регіоналів" цілком можуть у суді домогтися зняття їх з реєстрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...