Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз придумав, як формувати коаліцію

Вівторок, 7 лютого 2006, 17:03

Голова Соцпартії Олександр Мороз наголошує на необхідності ухвалення постанови щодо порядку формування коаліції у Верховній Раді.

Відповідний проект змін до регламенту зареєстрували депутати фракції СПУ, передає прес-служба партії.

"Це обов’язково треба зробити сьогодні, щоб потім не шукати механізми, інструментарій, як налагодити роботу парламенту, які права матиме більшість, які вона бере на себе зобов’язання, і які права матиме опозиція. Тому я просив би уважно підійти до цієї справи", - зазначив Мороз.

НОВИНИ ТаблоID

На його думку, "прийняття постанови щодо порядку формування коаліції парламенту важливіше від всіляких розмов про договори поміж фракціями, поміж суб’єктами виборчої кампанії".

"Треба чітко визначити функції кожної структури, кожного суб’єкта, який буде представлений в парламенті і може таким чином відстоювати свою позицію", - сказав він.

Мороз також заявив, що члени СПУ наполягають на створенні на вищому рівні під керівництвом прем’єра антикризової комісії, яка терміново має розглянути ситуацію не тільки в газовому господарстві, а й в економіці.

"Це питання обговорювалося сьогодні на засіданні фракції СПУ", - сказав він.

За словами Мороза, "мова йде про спад валового продукту, а це змінює всі параметри і соціально-економічні, і, зокрема, бюджетні параметри – це принципово важлива справа, і треба, щоб Верховна Рада свідомо аналізувала ту ситуацію, яка склалася сьогодні, і робила відповідні висновки".

Лідер СПУ також зауважив, що "було б добре, якби на цьому тижні парламент заслухав інформацію Кабінету міністрів про стан справ в енергетичному комплексі, зокрема, в газовому господарстві".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування