Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович знає, що ці вибори будуть яскравішими за революцію

Середа, 8 лютого 2006, 15:22

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович звернувся до послів різних країн світу в Україні з проханням направити на парламентські вибори в Україну своїх спостерігачів.

НОВИНИ ТаблоID

"Від імені Партії регіонів хотів би звернутися до ваших країн із пропозицією направити на ці вибори спостерігачів з метою забезпечення законного, максимально правдивого і прозорого ходу передвиборчої кампанії, а також результатів голосування", - сказав він на зустрічі з послами.

Янукович наголосив, що його партія "вестиме чесну кампанію, і не безпідставно розраховує на перемогу на виборах".

Говорячи про майбутню коаліцію у парламенті, Янукович зазначив, що про її обриси можна буде говорити тільки після виборів, "а не зараз, коли емоції боротьби беруть гору над здоровим глуздом".

"Переконаний, що таку коаліцію вдасться створити досить швидко. Природно, що Партія регіонів претендує на роль ключової парламентської сили в процесі формування нового уряду", - сказав він.

За словами Януковича, із набуттям чинності нової Конституції та проведенням у березні парламентських виборів "країна входить у новий етап свого розвитку, який за своєю історичною значущістю, можливо, перевершує помаранчеву революцію".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування