Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіянам сподобалося як Путін "не колупає" ціну з носа

Четвер, 9 лютого 2006, 13:26

Більш половини росіян знайомі з відповідями президента Володимира Путіна журналістам на прес-конференції 31 січня 2005 року.

Як свідчать результати опитування Всеросійського центру вивчення суспільної думки, кожен п'ятий росіянин (22%) дивився по телевізору або слухав по радіо його виступ у реальному часі. Ще 29% довідалися про зміст відповідей пізніше з випусків новин.

Більшості опитаних, знайомих із прес-конференцією, сподобалося, як президент спілкувався з журналістами (81%), серед молоді 18-24 років більше - 89%.

Незадоволення відповідями Путіна виразили 12% респондентів.

НОВИНИ ТаблоID

Найбільше респондентам запам'яталися і сподобалися питання президенту і його відповіді про газовий конфлікт з Україною (13%), про армію і ситуацію з "дідовщиною" (10%), зовнішню політику (9%).

Крім того, відповіді президента, які б запам'яталися, але не сподобалися, змогли назвати тільки 16% респондентів, які стежили за прес-конференцією.

Серед них називалися, насамперед, ті, що стосувалися зовнішньої політики, російсько-українських відносин (4%), зарплати і пенсій (3%), охорони здоров'я, освіти, соціального захисту (3%).

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування