Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович твердо вирішив ні з ким не говорити і нічого не скасовувати

Четвер, 9 лютого 2006, 16:27

Партія регіонів не розглядала і не розглядатиме жодних домовленостей та угод з політичними силами щодо створення парламентської коаліції до виборів 26 березня.

Про це у четвер на прес-конференції у Дніпропетровську повідомив лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

За його словами, це тверда позиція Партії регіонів щодо цього питання, тому наразі немає сенсу коментувати заяви різних політиків щодо майбутньої коаліції.

Янукович зазначив, що зараз відбувається багато пристрастей та емоцій у політичному житті, але всі ці емоції закінчаться після виборів.

Тоді ж, за словами Януковича, Партія регіонів створюватиме умови для появи потужної дієздатної коаліції у Верховній Раді України, яка зможе взяти відповідальність за стан в Україні і шляхи її подальшого розвитку.

Янукович також зазначив, що у разі, якщо питання денонсації газових угод з Росією буде винесено на розгляд Верховної Ради до виборів, Партія регіонів ніколи не його підтримає.

Водночас, за його словами, одразу після виборів 26 березня Партія регіонів буде переглядати укладені газові угоди з Росією, "разом з відновленням відносин України і ЄЕП".

За словами Януковича, у подальшому питання поставки газу в Україну з Росії повинно вирішуватися на рівні міждержавних угод, без будь-яких посередників.

При цьому він пообіцяв, що цінових стрибків у газовій сфері не буде.

Янукович також заявив, що відвідає Європарламент до виборів 26 березня.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування