Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вчив губернаторів моментально реагувати на виборах

Середа, 1 березня 2006, 17:11

Президент України Віктор Ющенко провів нараду з головами держадміністрацій з приводу забезпечення прозорих та чесних виборів.

На засіданні президент України підкреслив, що забезпечення чесної та прозорої виборчої кампанії є прямим обов’язком місцевої виконавчої влади, за що вона несе відповідальність, повідомляє прес-служба Ющенка.

За його словами, державні адміністрації на місцях мають зробити все необхідне для надання допомоги у належному матеріально-технічному забезпеченні роботи виборчкомів та облаштуванні дільниць, приділити увагу питанню формування виборчкомів.

"Місцеве керівництво має уважно слідкувати за чітким дотриманням виборчого законодавства і "моментально" реагувати на будь-які порушення закону", - наголосив Ющенко.

"Ви повинні дотримуватися політики стабільності й порядку – особливо у період виборчої кампанії", – зазначив Президент, звертаючись до учасників наради.

"Ми зацікавлені в максимально повній – без жодних обмежень – роботі зі спостерігачами", – також підкреслив Ющенко.

Як повідомляє прес-служба президента, Ющенко наголосив, що його позиція полягає в тому, що виборчі перегони – "це перш за все чесне, відкрите змагання за голоси виборців, де будь-який порушник відповідатиме за законом".

"І критерієм оцінки роботи буде не звіт ОДА, а незалежні експертні висновки громадських організацій", - зазначив він.

Глава держави переконаний, що вирішенню більшості проблем має сприяти виважена кадрова політика, ширше використання кадрового потенціалу промислових підприємств, наукових, фінансово-банківських установ, органів місцевого самоврядування.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування