Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратниця Литвина пробудить в бізнесменах духовність

Неділя, 5 березня 2006, 00:48

Народна артистка України, Молдови та СРСР, другий номер виборчого списку Народного блоку Литвина Софія Ротару у разі проходження до Верховної Ради ініціюватиме прийняття закону про меценатство.

Про це у суботу в Сумах кореспондентові УНІАН повідомила прес-секретар Всеукраїнського передвиборчого туру співачки Оксана Пластун.

За її словами, Ротару впевнена, що культура має сама заробляти на себе гроші, але для досягнення цього необхідні серйозні державні капіталовкладення у галузь.

А поки їх немає, - культуру повинні спонсорувати меценати. Для підтримки цього руху і потрібен відповідний закон.

Хоча, наголошує Ротару, суть закону про меценатство не в тому, щоб він був, а в тому, щоб він виконувався і працював, хоча для цього й необхідно буде внести зміни до десятка інших законів – про податкову систему, закон про благодійну діяльність тощо.

"Софія Ротару переконана, що людей, бізнесменів треба залучати до добра, духовності і культури економічними важелями, щоб для цього був вироблений законодавчий механізм", - сказала Пластун.

Суми стали 15-м містом, де проходить Всеукраїнський передвиборчий тур Ротару. Загалом відбудеться 30 концертів у різних областях України, за винятком Львівської, Закарпатської, Донецької та Луганської.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...