Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не бачилась з Ющенком

Понеділок, 6 березня 2006, 14:32

Зустрічі лідера БЮТ Юлії Тимошенко з президентом Віктором Ющенком, про яку повідомлялося раніше, насправді не було.

Про це Тимошенко заявила на прес-конференції в Сумах в понеділок, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Мені здається, що такі газети, як "КомерсантЪ-Украина" (яка оприлюднила інформацію про зустріч з Ющенком), вони хочуть бачити нашу зустріч з президентом, і тому говорять про це. Насправді, на жаль, цього не було", – сказала вона.

Як відомо, газета також повідомляла, що на зустрічі, яка нібито відбулася між Ющенком і Тимошенко, було ухвалено рішення про видалення "РосУкрЕнерго" зі схем газопостачання України.

"Наскільки я володію інформацією і виходячи з публічних заяв президента, можна скласти думку, що "РосУкрЕнерго" будуть позбавлятися", - сказала Тимошенко, коментуючи дану інформацію.

"Не тому, що хтось не знав, що таке "РосУкрЕнерго", не тому, що хтось не давав собі звіт, що це надзвичайно потужна корупційна модель, а тому що весь світ повстав від того безпрецедентного ігнорування прозорості влади, від такого безпрецедентного ігнорування енергетичної безпеки не тільки України, а і значної частини Європи", - додала вона.

Тимошенко також наголосила, що сьогодні Україні ніякі посередники в торгівлі газом не потрібні.

"Посередники існували, коли за газ треба було розраховуватись ресурсами, там дійсно державі було важко розгортати організовану потужну роботу. Коли перейшли на грошові розрахунки, жодного посередника ніде не потрібно", – сказала лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування