Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович віддасть бюлетені в приватні руки

Понеділок, 6 березня 2006, 15:52

Голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович пропонує спростити процедуру друкування бюлетенів для голосування, дозволивши друкувати їх не лише державним друкарням.

"Думаю, що в закон про місцеві вибори необхідно внести відповідні поправки, оскільки більшість друкарень сьогодні приватизовані, і потрібно спростити процедуру друку", - сказав Давидович у понеділок на нараді з питань організації проведення виборів.

За його словами, у багатьох регіонах затримується виготовлення бюлетенів, оскільки територіальні виборчі комісії не встигають завершити тендерні процедури щодо закупівлі послуг.

Говорячи про розсилку запрошень виборцям, Давидович повідомив, що такий спосіб інформування громадян обрано у зв'язку з відсутністю необхідної кількості членів дільничних комісій. За його словами, Кабінет міністрів веде переговори з "Укрпоштою" щодо розсилки запрошень.

Глава ЦВК запропонував збільшити розмір оплати праці членів виборчих комісій за рахунок зекономлених коштів. На його думку, оплата праці членів комісій повинна складати не менш 40 грн.

Давидович повідомив, що ЦВК планує найближчим часом провести селекторну нараду з питань організації і проведення виборів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування