Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ЗАПЛУТАНО НАТЯКНУВ НА ОБ'ЄДНАННЯ З ЯНУКОВИЧЕМ?

Понеділок, 6 березня 2006, 21:04

Президент Віктор Ющенко скептично ставиться до можливості об’єднання помаранчевих сил до виборів.

"Для мене це не питання арифметичне, чи можна ці сили привести в одну базу в одну відповідність. Теоретично можна, хоча ви повинні розуміти, ми повинні радіти тому, що ці сили зійшлися тоді, коли це було потрібно нації і державі", - заявив Ющенко в інтерв'ю на УТ-1 в понеділок.

"Я за цей час пережив немало зрад. Почув від тих людей, які отримали з моїх рук самі великі повноваження. Я хотів, щоб ці люди дбали про Україну, а не про щось інше. Це самовіддана робота. Це дійсно важка праця. Ця праця передбачає віру і досягнення тих цінностей, які відносиш до цінностей нації", - зазначив він.

"Якщо немає цього відчуття, обов'язково йде якась закулісна робота про якісь списання, оборудки, про якісь там заводики. Це обриває все всередині", - зазначив Ющенко.

В той же час президент висловив упевненість, що після парламентських виборів у Верховній Раді буде сформовано коаліцію демократичних сил, які наберуть не менше 60% голосів виборців.

"Сьогодні не стоїть питання про реванш. Треба зробити дві арифметичні операції, щоб зрозуміти, що не ця тема актуальна для України. Сьогодні для України актуальна тема – як сформувати модель коаліції, або хоча б наближення одне до одного тих сил, які мають 60 відсотків довіри", – сказав Ющенко.

60% можна буде отримати в разі об'єднання з Партією регіонів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування