Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко влаштували скандал через її оточення

Вівторок, 7 березня 2006, 18:37

500 членів Коломийської міської організації партії “Батьківщина” мають намір вступити до партії “Держава”.

Про це повідомив у вівторок на прес-конференції колишній голова Коломийської організації (Івано-Франківська область) “Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” Михайло Голіней.

За його словами, основною причиною такого рішення є те, що у Коломиї утворилися дві партійні організації. Він звинуватив у “повному розладі і розвалі партії” у Коломиї голову обласної організації “Батьківщини” Дмитра Шлемка.

Колишній член керівного органу Коломийської міської організації “Батьківщини” Любомир Жупанський повідомив, що у Коломиї було видано два свідоцтва про реєстрацію структурного утворення “Батьківщини” і дві печатки Коломийської міської парторганізації.
Голіней також зазначив, що багато депутатів міськради вийшли із фракції “Батьківщини”.

За словами Голінея, у зв’язку із ситуацією, що склалася, члени партії неодноразово зверталися до лідера партії Юлії Тимошенко і політради “Батьківщини”, але “ніякого відгуку не було”.

Він зазначив, що “нічого не має проти” Тимошенко, але має претензії до її оточення. “На превеликий жаль, віра в “Батьківщину” сьогодні надзвичайно підірвана оточенням Тимошенко”, - зазначив Голіней.

Колишній член “Батьківщини”, кандидат у депутати Коломийської міськради від блоку “Держава-Трудовий Союз” Світлана Голіней, у свою чергу повідомила, що рішення 500 членів “Батьківщини” увійти до партії “Держава” зумовлено тим, що “виборчий блок “Держава-Трудовий союз” грунтується на нормах декларації про державний суверенітет України, де вказано, що український народ має розпоряджатися, володіти і користуватися всім національним багатством України”.

“Програма блоку “Держава-Трудова Україна” пропонує створити позабюджетний національний фонд, до якого будуть надходити кошти від продажу державних підприємств, оренди та продажу землі. Саме цим приваблива програма партії “Держава”, - пояснила вона.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...