Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Морозу не сподобався варіант дружби від "Нашої України"

Вівторок, 4 квітня 2006, 10:40

Голова Соцпартії Олександр Мороз заявляє, що підписання меморандуму про створення коаліції демократичних сил у майбутньому парламенті гальмується з боку "Нашої України".

"Третього квітня цього року ми одержали від "Нашої України" новий варіант відповідного документу, зміст якого повертає всіх нас на два місяці назад і по суті означає спробу затягнути процес, виграти час", - сказав Мороз з трибуни Верховної Ради у вівторок.

За його словами, це робиться для того, щоб "заблокувати політичну реформу і повернути суспільство і державу до диктатури".

При цьому Мороз наголосив на недоцільності приведення до присяги суддів Конституційного Суду нинішнім складом парламенту.

"Ми пропонуємо припинити проведення пленарних засідань Верховної Ради, зосередитися на підготовці проектів законодавчих актів в комітетах, підготувати достойне закриття останньої сесії парламенту", - сказав він.

"Керівники всіх партій і блоків, представлених у майбутньому парламенті, зобов’язані завершити підготовку та схвалення домовленостей, що забезпечать нормальне функціонування парламенту та всіх гілок влади", - додав він.

За словами лідера СПУ, сьогодні "ніщо не заважає підписати меморандум" між "Нашою Україною", СПУ та БЮТ.

"На перешкоді стоять суб’єктивні фактори, що характеризують взаємини між "Нашою Україною" та БЮТ. Ми ще раз наполягаємо на прискоренні узгодження позицій цих політичних сил і завершенні домовленостей", - сказав Мороз.

Він також зазначив, що соціалісти не заперечують участі у владі представників інших політичних сил, "маючи на увазі подолання штучного протистояння по лінії Схід-Захід".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...