Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов поділить з дружиною гроші, а потім він піде?

Середа, 5 квітня 2006, 18:13

6 квітня акціонери ЗАТ "Систем кепітал менеджмент" проведуть загальні збори, на яких розглянуть питання про діяльність компанії в 2005 році і ряд організаційних питань.

Про це повідомляється в анонсі зборів, опублікованому в пресі.

Так, акціонери планують заслухати звіт про діяльність "СКМ" за 2005 рік, а також затвердити фінансову звітність за 2005 рік.

Крім того, планується затвердити порядок розподілу прибутку за 2005 рік, терміни і порядок виплати дивідендів. Також планується затвердити умови договору на ведення реєстру.

До порядку денного завтрашніх зборів акціонери "СКМ" також включили питання про внесення змін в статут і про органи управління компанією.

Водночас, в повідомленні не вказується, що мається на увазі під пунктом "про органи управління" "СКМ".

Передбачається, що включення цього пункту пов`язане з проходженням до парламенту президента "СКМ" Рината Ахметова і необхідністю внести відповідні зміни до управляючих органів.

На даний момент, вже як мінімум на чотирьох підприємствах, підконтрольних "СКМ", чиї керівники стали депутатами, анонсовані збори акціонерів з пунктом "про зміни в органах управління". У анонсі запланованих на 12 квітня зборів акціонерів Центрального і Північного ГЗК (гендиректор Олександр Вілкул, 59-е місце в списку Партії регіонів) прямо вказується, що на зборах планується не тільки внести зміни в органи управління, а й вибрати почесного президента комбінатів.

Більш обтічні формулювання в порядках денних намічених на 19 травня зборів на "Азовсталі" (гендиректор Олексій Білий - 31-е місце списку) і "Азовмаші" (президент Олександр Савчук, 32-е).

При цьому, в самій "СКМ" не стали коментувати можливі зміни в органах управління компанією – до проведення зборів на самій компанії і на її активах.

ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" (м. Донецьк), найбільша управляюча компанія України, володіє і управляє активами в металургійних, машинобудівних, енергетичних, вугільних, телекомунікаційних, банківських, страхових, медіа та інших галузях і сферах економіки.

90% акцій ЗАТ "СКМ" належать президенту компанії Ахметову, 10% - його дружині Лілії Смірновій. Посаду президента "СКМ" Ахметов обіймає з моменту її введення весною 2004 року.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...