Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд у справі Гонгадзе нарешті продовжиться

Четвер, 4 травня 2006, 15:37

Судове засідання за обвинуваченням виконавців убивства журналіста Георгія Гонгадзе продовжиться 16 травня.

Про це повідомила "Інтерфакс-Україна" представник у суді Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

За словами Теличенко, адвокати у справі вже одержали в СБУ допуск до державної таємниці і "підстав для затягування процесу немає".

Представник розповіла, що наступне засідання, як очікується, пройде в закритому режимі, відкритим для преси буде тільки початок засідання, коли суд проведе процедурну частину оформлення допусків адвокатів і представників.

"Потім буде закрита частина засідання - суд зачитає висновок експерта МВС з державних таємниць, а потім буде продовжений допит підсудного Поповича", - повідомила Теличенко.

Як повідомлялося, експерт із державних таємниць МВС України зробив висновок, що матеріали кримінальної справи за обвинуваченням виконавців убивства журналіста Георгія Гонгадзе мають гриф "Абсолютно секретно".

Тому сторонам у справі була необхідна форма допуску до державної таємниці, при наявності якого вони можуть бути присутніми у залі засідань. Такий допуск на момент висновку експерта мали прокурори, судді, представники підсудних. Тепер його одержали потерпілі і їхні представники.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування