Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк готуються звільнити. Вона побачила покарання за злам системи

Четвер, 4 травня 2006, 19:26

На наступному засіданні уряду 11 травня прем'єр Юрій Єхануров може зробити подання на звільнення голови Фонду держмайна Валентини Семенюк.

Про це повідомляють у четвер "Экономические известия" з посиланням на джерела в Кабміні.

Радник президента Олександр Пасхавер в інтерв'ю виданню відзначив, що проблема Семенюк не стільки в списку приватизації, скільки в стратегії продажу держвласності.

"Якщо ви доручаєте приватизацію людині, яка не хоче неї здійснювати, дуже важко одержати результат", - сказав він.

Сама Семенюк у розмові з кореспондентом "Экономических известий" назвала претензії до її роботи "політичною показухою".

Пізніше у коментарі, поширеному прес-службою Фонду держмайна, Семенюк наголосила, що нікому не вдасться втягнути Кабмін та ФДМ у відвертий конфлікт.

"Статтями, що з'явилися за останні дні у кількох засобах масової інформації, в яких з посиланням на анонімні джерела у Кабміні обговорюються чутки про наміри прем'єр-міністра України звільнити Голову ФДМУ, переслідується одна мета - зіштовхнути мене та Юрія Єханурова", - заявила Семенюк.

"Сьогодні принципова позиція Фонду у питаннях управління державною власністю, повернення пакетів акцій у державну власність, створення Єдиного реєстру об'єктів державної власності заважає розкрадати державу олігархічним групам і наближеним до них чиновникам, які це розкрадання за роки старої влади сформували у цілу систему", - наголосила вона.

За словами Семенюк, Фонд держмайна робить усе, щоб цю систему зламати, і досягає значних результатів.

"Впевнена, прем'єр-міністр України прекрасно розуміє, що завдяки чіткій та послідовній роботі Фонду зберігається стабільність у державі, і сьогодні нікому не вдасться вивести керівництво ФДМУ та КМУ на відвертий конфлікт", - наголосила Семенюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування