Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський МЗС не зрозумів слова Тарасюка про шоу з судном

Четвер, 1 червня 2006, 11:43

Міністерство закордонних справ Росії здивовано висловлюваннями міністра закордонних справ Бориса Тарасюка про незаконне використання ділянок землі і споруд на українській території російським Чорноморським флотом.

Про це сказано в коментарі офіційного представника МЗС Росії Михайла Каминіна, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

Він сказав, що в нього подібні висловлення викликають тільки здивування.

"У черговий раз підтверджуємо, що російський флот використовує в Криму необхідну інфраструктуру в повній відповідності з чинними російсько-українськими угодами і законодавством України", – сказав Каминін.

За його словами, жодне з тверджень української сторони про незаконне використання ділянок землі і споруд не підтвердилося.

"Якщо в української сторони залишаються питання, то вони, як уже неодноразово говорилося на наших переговорах, повинні обговорюватися і вирішуватися в рамках відповідної підкомісії, що, власне, і робиться", – сказав Каминін.

Офіційний представник МЗС Росії висловив думку, що українська сторона вирішила в черговий раз заговорити про флот для відволікання уваги від численних проблем.

Як відомо, Тарасюк називає політичним шоу події навколо розвантаження американського судна у Феодосії (Крим), і закликає організаторів провокації звернути увагу на безкоштовне використання ділянок землі і споруд підрозділами Російського ЧФ у порушення законодавства України і двосторонніх домовленостей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування