Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович постраждав через відсутність власного літака

Субота, 3 червня 2006, 12:14

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не зміг у суботу взяти участь у мітингу в Харкові через те, що літак, яким він мав прибути, не випустили з аеропорту в Києві.

Про це заявила на мітингу у Харкові перед будівлею обласної ради член Партії регіонів, депутат облради Любов Чуб.

За інформацією прес-служби Партії регіонів, Янукович мав взяти участь у мітингу в Харкові на підтримку депутатів обласної ради від Партії регіонів, які на сесії планують висловитися за відставку губернатора Арсена Авакова і надати російській мові статус регіональної.

Разом з тим, у суботу до Харкова прибули з Києва депутати як від Партії регіонів, так і з блоку "Наша Україна".

За словами народного депутата від Партії регіонів Дмитра Святаша, він не знає про інцидент з Януковичем, оскільки прибув до Харкова на літаку, який сам собі замовив.

***

Прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу за фактом застосування фізичної сили до депутатів, що прибули для участі в роботі сесії Дніпропетровської облради.

Як говориться в повідомленні прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, кримінальну справу порушена за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 342 і ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України.

2 червня зранку депутати Верховної Ради і Дніпропетровської облради прибули в будинок облради для участі в роботі сесії, однак, незважаючи на те, що при вході народні депутати пред'явили посвідчення і представилися, працівники ТОВ "Грифон К", що здійснювали охорону громадського порядку, перешкодили народним обранцям пройти до сесійної зали, в результаті чого останнім були нанесені тілесні ушкодження.

Досудове слідство у справі проводить слідчий відділ прокуратури Дніпропетровської області.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування