Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Звинувачений у шантажі прокурор обізвав Луценка стукачем

Понеділок, 5 червня 2006, 12:23

Прокурор Київської області Юрій Гайсинський наполягає на порушенні кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це він заявив на прес-конференції у понеділок.

За його словами, в діях Луценка вбачаються ознаки злочину щодо розголошення даних досудового слідства.

Зокрема, "щодо алкогольного сп'яніння потерпілого прокурора Кузовкіна та інші дані, які принижують його честь та гідність".

Гайсинський спростував свою причетність до "шантажу Кузовкіним президента та громадськості, про які раніше заявляв Луценко": "Я ніколи нікого не шантажував і ніколи нікому не погрожував".

"Луценко в своїх заявах говорив, що він доповідав керівництву країни про те, що я не відповідаю займаній посаді. Якщо він робив це приховано, то він поводився, як простий стукач", - заявив прокурор.

При цьому Гайсинський додав, що не відкидає можливості, що він особисто подасть позов проти міністра внутрішніх справ.

"Я буду домагатися цього усіма можливими законними способами", - заявив прокурор, додавши, що можливого зустрічного позову від Луценка не боїться.

При цьому Гайсинський заперечив будь-які його родинні зв'язки з прокурором Кузовкіним, про що раніше повідомлялось у ЗМІ.

"Прокурора Кузовкіна я знаю з 2000 року, коли він почав працювати в прокуратурі Києва. Він є людиною високої кваліфікації", - зазначив прокурор.

"Він із сім'ї юристів, батько працював прокурором, а дід - заступником голови Верховного суду, і жодних інших зв'язків з Кузовкіним, окрім ділових, у мене немає і бути не може", - додав Гайсинський.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування