Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький відповість соратникам Тимошенко за експеримент

Понеділок, 5 червня 2006, 16:38

Київський БЮТ ініціює проведення засідання Київради, на якому буде заслухано звіт міського голови Леоніда Черновецького.

Про це заявив заступник керівника фракції Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

"Ми діяли абсолютно коректно – протягом двох місяців не заважали працювати новому меру Києва, його заступнику – секретарю Київради - та апарату столичної мерії. Але за ці 2 місяці став очевидним правовий нігілізм команди Леоніда Черновецького", - вважає Томенко.

Таку оцінку діяльності нової столичної влади він пояснив незаконним характером прийняття різноманітних рішень.

Так, за словами Томенка, будь-які рішення чи призначення повинні затверджуватися Київською міською радою, а стратегічні рішення мають погоджуватися з усією київською громадою.

"І такі добрі справи, як, наприклад, виділення квартир - треба робити згідно з законом, а не за вимогою тих, хто голосніше кричить під час прийому громадян київським мером", - зауважив заступник керівника фракції БЮТ.

Томенко відзначив, що поки тривав "двохмісячний експеримент керування столицею, вперше в історії сучасного Києва фінансування важливих бюджетних програм опинилося під загрозою – починаючи від програм з охорони здоров’я і закінчуючи будівництвом метро".

"Тому необхідно нарешті провести засідання Київської міської ради, заслухати звіт міського голови та його заступника і відновити нормальну, законну роботу системи влади у столиці України", - підсумував Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...