Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ не заважає йога Партії регіонів

Четвер, 6 липня 2006, 10:42

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що голосування по комітетам Верховної Ради і прем'єр-міністру можна проводити незалежно від того, блокує Партія регіонів залу чи ні.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

"У нас є всі можливості провести голосування незалежно від того, займається голодуванням і йогою фракція "регіонів" чи ні. Але наші союзники вважають, що треба йти виключно шляхом переговорного процесу", - зазначив він.

На думку Турчинова, тим самим "регіони" переслідують лише одну мету, крім отримання додаткових посад для себе, – ще більше дестабілізувати ситуацію.

"Йде обговорення, які ще додаткові посади треба віддати "регіонам", щоб вони залишились щасливими і неголодними", - зазначив він.

З іншого боку, один з лідерів фракції "Нашої України" Юрій Єхануров повідомив, що під час засідання фракції блоку обговорювалось питання кількості і розподілу комітетів.

"Є різноманітні пропозиції, штук тридцять (комітетів) уже є, але це малувато. У нас треба, щоб кожному депутату - по комітету", - пожартував він.

Також Єхануров на прохання спрогнозувати, коли буде сформовано уряд, зазначив:

"Дивіться, що я в березні казав. Я не змінюю своїх прогнозів. Я казав, що коаліція буде утворена за день до завершення, і тепер я кажу – за день до завершення буде сформовано уряд", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування