Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров просить Ющенка подумати, але готовий до всього

Середа, 2 серпня 2006, 18:50

Один з лідерів Партії регіонів Микола Азаров вважає, президенту Віктору Ющенко слід поміркувати перед тим, як оголосити рішення щодо розпуску або не розпуску парламенту.

Так він відповів на питання журналістів, чи оголосить Верховна Рада імпічмент президенту в разі, якщо він прийме рішення про розпуск парламенту.

"Ми не прибічники радикальних крайніх дій, але я вважаю, що президент має дуже уважно подумати над своїми діями", - сказав він.

Азаров також зазначив, що ще не знає, яке рішення прийме президент, але запевнив, що Партія регіонів готова до будь-якого варіанту розвитку подій, зокрема до дострокових виборів.

"Ми підемо на вибори і будемо говорити про те, що впродовж трьох місяців всупереч всім законодавчим нормам нас схиляли до того, щоб ми підписали невідомо які умови, нас свідомо заганяли в невідомо які умови", - сказав він.

На питання, чи має намір фракція в разі негативного рішення президента, голосувати за кандидатуру прем’єра без подання президента, Азаров відповів, що рішення щодо голосування або неголосування буде ухвалюватись лише після перерви у Верховній Раді.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування