Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка його називають Лінкольном

Понеділок, 7 серпня 2006, 10:31

Заступник глави секретаріату президента Іван Васюник порівнює Віктора Ющенка з американським президентом Авраамом Лінкольном.

Про це він сказав у неділю в ефірі "1+1", передає Обком.

"Президент – чудесна людина і, взагалі ж, мудрий, але йому не вистачає волі і прагнення, і боюся, що в нього немає сил правити країною". Це цитата не про українського президента Ющенка", - сказав Васюник.

"Це цитата про американського президента Лінкольна, що у дуже важкий для США час об'єднав Південь і Північ Америки. У той час, коли він це зробив, його не зрозумів ніхто. А зараз Лінкольн – найвидатніший президент США", - сказав Васюник.

Він також вважає, що вибір Ющенко на користь Януковича можна назвати елементом нової політичної культури, що розчарувала тих, хто надіявся на продовження війни і дивився на політику як на серіал з обов'язковою драмою в кожній новій серії.

"У рамках розвитку нової політичної культури політичний документ (у даному випадку Універсал) має більшу вагу, ніж закони (у нас дуже багато законів, що не виконуються, у тому числі і представниками влади)", - сказав він.

На його думку ті політичні сили, що відмовляться виконувати Універсал, ризикують утратити довіру суспільства і навіть зійти з політичної арени України, вважає Васюник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування