Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прихід Януковича охрестили тріумфом "помаранчевої" революції

Понеділок, 7 серпня 2006, 19:01

Повернення Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра означає не провал, а тріумф "помаранчевої" революції в Україні.

Про це йдеться в статті американського видання "Time" "Україна: демократія перемогла?", опублікованій на Иносми.ру.

"З першого погляду так не здається, але повернення колись проросійського прем'єра-автократа знаменує не поразку, а тріумф "помаранчевої" революції в Україні", - зазначається у статті.

За словами автора, "зацікавлені оглядачі в колишніх радянських республіках вказують, що це можна розглядати як ознаку безпрецедентної політичної зрілості у демократії, в якої ледь пробивається пір'ячко".

У той же час у статті "The Financial Times" йдеться про те, що після об'єднання пропрезидентської партії з Партією регіонів "картина стає схожою на шлюб антиподів, що має мало шансів на успіх".

"Однак це може стати найстабільнішим рішенням для країни, що виявилася розколотою на два табори, що представляються двома цими людьми", - зазначається у статті.

За словами автора, "якщо судити поверхово, то можна зробити висновок, що ця угода означає кінець "помаранчевої" революції".

"Однак з економічної точки зору, нова коаліція об'єднує дві партії, які можна назвати "ліберально-консервативними", що відстоюють інтереси бізнесу і виступають за приватизацію", - додається в статті.

На думку автора, "усе говорить про те, що шлях України до "нормальної" економіки і суспільства буде довгим і вибоїстим".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування