Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко натякнув, що Черновецький прибулець

П'ятниця, 1 вересня 2006, 11:03

Екс-мер Києва Олександр Омельченко не планує виставляти свою кандидатуру на виборах мера у разі реєстрації мера Києва Леоніда Черновецького депутатом Верховної Ради до 1 грудня й призначення повторних виборів.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу НТН.

"Ні (не буду брати участь). Я ревнивий, я не зможу ще вдруге полюбити киян так само", - зазначив Омельченко.

У той же час в інтерв'ю УНІАН на питання, чи погодиться він очолити адміністрацію, якщо надійде така пропозиція, Омельченко сказав: "Я вам відповім щиро: не запропонують. Чому? Це питання не до мене".

"Протягом останніх місяців я мав розмови з головою Верховної Ради, з головою уряду, з президентом щодо моєї подальшої долі, а її я вбачаю тільки в праці – у творчій, активній, громадській, політичній, адміністративній", - зазначив екс-мер.

"Я не хочу себе переоцінювати, але в кожної людини є амбіції, у мене амбіції високі, і я цього не соромлюсь", - додав він.

За словами Омельченка, він "сьогодні здатний рано починати роботу, пізно завершувати й великих перерв протягом дня відпочинку не давати".

"На жаль, мої розмови з Морозом, Ющенком, Януковичем конкретних рішень не дали", - зізнався екс-мер.

Стосовно інших пропозицій Омельченко зазначив, що "якісь надходили, але ж "якісь" не підходять, а інших будемо чекати".

"Пропонували в межах України. За кордоном я вже не хочу працювати. Бо у своєму житті вже встиг: півтора роки в Кабулі на посаді радника. Потім – у зруйнованій землетрусами Вірменії", - розповів екс-мер.

Водночас Омельченко сказав, що бачить своє завдання в тому, щоб не дати можливості новій київській владі наробити помилок в управлінні столицею.

Він зазначив, що збере команду однодумців і буде займатися політичною й громадською діяльністю: "Я все зроблю, щоб киян не кривдили тимчасові прибульці".

"Поки те, що озвучує пан Черновецький, називається "лєпєт младєнца". Наговорено необдуманого стільки за декілька місяців, що не влазить у голову. Це ж балаканина, клоунада", - додав Омельченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування