Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пообіцяла Януковичу справжню опозицію

Вівторок, 5 вересня 2006, 12:31

Блок Юлії Тимошенко зареєстрував у Верховній Раді власний проект закону про опозицію і наполягатиме саме на його ухваленні.

Про це заявила лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Вона наголосила на тому, що закон про опозицію має прийматися саме за поданням опозиції, а не представників влади.

"Те, що опозиції напише влада, хай вони самі і споживають", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ підкреслила, що сьогодні владі необхідно, "щоб опозиція стала невід'ємною частиною їх теми і моделі, щоб вона стала товаришем і мовчала тоді, коли потрібно говорити суспільству".

"Ми не будемо товаришами, ми будемо справжньою опозицією, яка не дасть приховати жодного факту", - наголосила Тимошенко.

Вона зазначила, що фракція БЮТ "буде чесно, відверто і без будь-яких тіньових компромісів називати речі своїми іменами".

За словами Тимошенко, члени фракції БЮТ є "бійцями", і "ми знаємо, як виходити з цього стану (йдеться по ситуацію в Україні), і ми будемо виводити Україну з цієї кланової залежності і з тієї тотальної корупції".

Як відомо, у понеділок, 4 вересня, голова Верховної Ради Олександр Мороз повідомив, що зараз існує два законопроекти про опозицію.

Один напрацьований представниками Партії регіонів, коли "її фракція ще готувалась бути в опозиції". Другий законопроект запропонований фракцією БЮТ.

Мороз заявив, що дасть доручення створити робочу групу для узгодження законопроекту про опозицію.

У свою чергу у вівторок в парламенті прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив про налаштованість Кабміну на співпрацю з опозицією.

"В особі опозиції Кабмін хотів би бачити пильного контролера стану справ у суспільстві та конструктивного критика його дій", - зазначив прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...