Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко вирішив обірвати вічне міністерське життя

Четвер, 7 вересня 2006, 15:46

Лідер Компартії Петро Симоненко виступає проти закріплення довічного звання міністрів за членами урядів.

"Міністр - це державна посада, а не звання. Згідно з українським законодавством, людина, яка обіймала міністерську посаду, довічно отримує 1 ранг державного службовця, що в повній мірі забезпечує належний соціальний статус", - цитує Симоненка його прес-служба.

Він зазначив, що подібні пропозиції "не витримують критики ні з політичної, ні з етичної точки зору і виходять за рамки суспільної моралі".

Симоненко сподівається, що у варіанті проекту закону "Про Кабінет Міністрів України", який буде винесений на розгляд в сесійну залу, положення про закріплення довічного звання міністрів за членами урядів не буде.

"Я обов’язково буду гостро ставити питання про недопустимість закріплення довічного звання міністрів за членами урядів на зсіданні Антикризової коаліції і сподіваюсь на розуміння позиції Компартії з боку колег-депутатів", - сказав він.

Як відомо, у проекті закону "Про Кабінет міністрів України" за ініціативою Міністерства праці та соціальної політики передбачається закріплення довічного звання міністрів за членами урядів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування