Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутатів Тимошенко побачили в коаліції

Субота, 9 вересня 2006, 13:36

Екс-прем`єр, лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко бачить розширення коаліції за рахунок представників НСНУ і БЮТ.

Про це він сказав в інтерв`ю газеті "Киевский телеграф" від 8 - 14 вересня.

За його словами, "в першу чергу, розширення може відбутися за рахунок представників НСНУ і БЮТ. Та ж депутатська група Анатолія Кінаха в даний час активно шукає своє місце, 15-20 депутатів збираються піти від Юлії Тимошенко".

При цьому він зазначив, що "уживатися" з комуністами їм ідеологічно дуже важко". На думку Пустовойтенка, "доведеться шукати золоту середину: або залишити нинішню "трійку", або ж знайти форму приєднання лояльної частини "Нашої України".

"У тому, що НСНУ цілком увійде до коаліції, я вірю слабо. Тим більше що дієва парламентська більшість вже є", - сказав Пустовойтенко, зазначивши у зв`язку з цим "мужній крок президента Ющенка, який подав на затвердження ВР кандидатуру Віктора Януковича".

За його словами, "якби Віктор Андрійович цього не зробив, то уряд не був би сформований".

"Тепер же ефективність діяльності коаліції й Кабміну залежатиме від того, чи зуміють вони налагодити спільну конструктивну роботу. Якщо ж Кабмін Януковича стане проводити політику Павла Лазаренка — "це все моє", — то наслідки будуть украй негативними", - прогнозує Пустовойтенко.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування