Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одного з бютівців зобов'язали вибачитися за свої "викриття"

Понеділок, 2 жовтня 2006, 16:54

Апеляційний суд Києва зобов'язав члена фракції БЮТ Михайла Волинця спростувати інформацію, розповсюджену ним стосовно депутата, екс-голови Федерації профспілок Олександра Стояна.

Про це в понеділок на прес-конференції в Києві заявив Стоян, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що за рішенням Печерського районного суду, Волинець зобов'язаний у місячний термін (рішення було винесено 20 вересня цього року) спростувати інформацію про, нібито, присвоєння профспілкового майна Стояном і про, нібито, розмови про застосування зброї стосовно учасників мирної демонстрації під час помаранчевої революції.

За словами депутата, його опонент не подавав апеляційну скаргу на рішення суду. "У мене немає інформації, що він оскаржив", - сказав Стоян, зазначивши, що Волинець буде сам вибирати, як йому зручніше спростувати інформацію.

Крім того, як повідомив Стоян, за рішенням суду на його користь буде відшкодований моральний збиток у розмірі 5 копійок і буде сплачений державний збір у розмірі 17 гривень.

Також на прес-конференції депутат зауважив, що після того, як він перестав бути головою Федерації профспілок, продаж об'єктів федерації став проводитися одноосібно керівництвом федерації.

За словами Стояна, коли він очолював Федерацію профспілок, продаж об'єктів вирішувався колегіально і гроші йшли на розвиток перспективних санаторіїв.

На даний час, зазначив депутат, реалізовано 34 об'єкти, 28 об'єктів знаходяться в стані передпродажної підготовки, ще 38 об'єктів планується реалізувати, оскільки вони визнані безперспективними, у тому числі санаторій "Жовтень" у Конча-Заспі.

"Ніхто не давав права... так одноосібно розпоряджатися майном", - сказав Стоян. Також він висловив думку про необхідність накласти мораторій на продаж майна Федерації.

На питання, чи збирається він коли-небудь знову очолювати Федерацію профспілок, Стоян сказав: "Однозначно ні, оскільки майбутнього за цією структурою дуже мало".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...