Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк все-таки заборонили влаштовувати "шоу"

Вівторок, 3 жовтня 2006, 10:54

Фонд держмайна наказом від 2 жовтня призупинив проведення конкурсу із продажу 76% акцій ВАТ "Холдингова компанія "Луганськтепловоз" через введені судами заборони.

Про це у вівторок повідомляє "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу ФДМ.

"Робочій групі по проведенню експертизи підтверджуючих документів при продажу пакетів акцій ВАТ заборонено здійснювати будь-які дії, пов'язані з оформленням протоколу з переліком учасників, допущених до участі в конкурсі і його затвердженням", - йдеться у тексті наказу.

У прес-службі уточнили, що ФДМ видав наказ на виконання постанови Михайлівського райсуду Запорізької області від 15 вересня і визначення господарського суду Києва від 2 жовтня, що надійшли у Фонд у понеділок.

Згідно з даними прес-служби, Михайлівський райсуд Запорізької області задовольнив адміністративний позов фізичної особи і, зокрема, ухваливши визнати протиправними дії ФДМ з підготовки і проведення конкурсу і поставив за обов'язок Фонду утриматися від його проведення.

Господарський суд Києва ухвалив визначення за позовом, що подала "Укрзалізниця", і, зокрема, заборонив ФДМ здійснювати дії по проведенню конкурсу і наклав арешт на зазначений пакет акцій "Луганськтепловозу".

Як відомо, у понеділок джерело у ФДМ повідомило, що станом на 19.00 2 жовтня Апеляційний суд Києва задовольнив апеляцію Фонду і скасував постанову Печерського райсуду Києва за позовом фізособи і Господарського суду Києва за позовом компанії "Приват-Інтертрейдинг".

Проведення конкурсу з продажу акцій "Луганськтепловоз" було заплановано на 3 жовтня. На участь у конкурсі подали заявки 4 компанії.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування