Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" на своєму засіданні критикує Януковича

Вівторок, 3 жовтня 2006, 19:09

Засідання політради партії "Наша Україна" розпочалося із сорокахвилинної промови міністра юстиції Романа Зварича, який коментував угоду про створення широкої коаліції.

Про це журналістам повідомила керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді.

За її словами, після промови Зварича учасники засідання перейшли до обговорення коаліційної угоди, серед якого "деякі виступи носять радикальний характер".

"Зокрема говориться про те, що комуністи - це лише маска Партії регіонів. Констатується, що Партія регіонів і Янукович своїми діями порушили Універсал національної єдності і таким чином порушили основні принципи національної єдності, задекларовані президентом Ющенком", - зазначила вона.

За словами Мокріді, на порядку денному засідання стоять два питання. Перше стосується статусу Нашої України – входження до коаліції або опозиція, друге – ймовірні ротації у президії ради партії.

Водночас керівник інформаційного департаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді спростувала інформацію про, нібито, намір політради партії виключити зі своїх лав Миколу Катеринчука.

"Таке питання не стоїть на порядку денному. На порядку денному стоїть питання про зміни в президії партії", - сказала Мокріді, додавши, що усі питання, включені до нього, були попередньо завізовані головою виконкому Катеринчуком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування