Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не хоче жодних підписів від нашоукраїнців

Четвер, 5 жовтня 2006, 11:21

Серед членів фракції "Наша Україна" ще існують певні сумніви щодо остаточного переходу до опозиції.

Про це повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, коментуючи свою ранішню зустріч із представниками "Нашої України".

"Ми сьогодні трочешки поспілкувалися в кулуарах і зрозуміли, що це неостаточне рішення, що ще є певні сумніви і певні можливості для відходу назад у провладну коаліцію", - сказала вона.

Тому, за словами Тимошенко, "переговори ще не розпочалися" і опозиція "має отримати чіткий сигнал від "Нашої України", що вони готові реально перейти в опозицію, а не лякати коаліцію і Партію регіонів, щоб знову туди повернутися".

При цьому Тимошенко сказала, що вона не наполягатиме на тому, щоб у разі переходу до опозиції, "Наша Україна" підписувала вже існуючу угоду про створення міжфракційного опозиційного об’єднання.

"Абсолютно ніяких умов до депутатів, які хочуть увійти в опозицію, не буде. Просто де-факто людина своєю позицією, своїми голосуваннями і своїми виступами має засвідчувати, що вона не погоджується з тим, що сьогодні в Україні панує мафія", - сказала вона.

На питання, чи буде "Наша Україна" в опозиції разом з БЮТ і чи не буде вона окремою опозицією в парламенті, Тимошенко відповіла:

"Я думаю, що в парламенті повинна бути лише одна опозиція і для цього не потрібно ніяких додаткових угод. Усі, хто не у владі, автоматично опиняються в опозиції".

Тимошенко додала, що на її думку, в опозиції мають бути "всі чесні депутати".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування