Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навіть Медведчук не зрозумів винахід Мороза і Януковича

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 09:15

СДПУ(о) вважає порушенням Конституції і регламенту скасування Верховною Радою мораторію на ріст цін на газ і тарифи.

"Верховна Рада  порушення ст.94 Конституції і ст.125, 130 і 131 регламенту скасувала закон про мораторій на підвищення комунальних тарифів для населення", - йдеться у заяві СДПУ(о).

"Ситуація, коли Верховна Рада спочатку долає вето президента на закон про мораторій, а вже через два тижні своєю постановою скасовує дію закону говорить про те, що сьогодні депутати найменше думають про тих, хто довірив їм право вирішувати долю країни", підкреслюють автори заяви.

При цьому вони відзначають, що "народні обранці уже встигли забути про свої обіцянки, які ще недавно так щедро роздавали своїм виборцям".

"Але якщо передвиборча робота має на меті проходження партії в парламент, то парламентська робота повинна, в першу чергу, бути спрямована на недопущення погіршення соціального стану громадян", - вважає СДПУ(о).

"Сьогодні 249 народних депутатів, у тому числі фракції Регіонів, КПУ і СПУ майже в повному складі, показали зразок "турботи" про своїх виборців, і громадяни України змогли довідатися про своїх "героїв", - йдеться в заяві.

СДПУ(О) вважає неприпустимими "політичні ігри і спекуляції, коли мова йде про добробут простих громадян" і закликає Конституційний Суд дати правову оцінку цій події.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування