Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вирішив вимести з Хрещатика пиво і сигарети

Середа, 1 листопада 2006, 08:15

Київміськрада заборонила розміщення у центральній частині міста реклами алкогольної, слабоалкогольної та тютюнової продукції і доручила замінити її соціальною рекламою.

Відповідне рішення з благоустрою Хрещатика і центральної частини столиці Київська міська рада ухвалила на пленарному засіданні, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Київська міськадміністрація повинна визначити замовників і розробити проекти реконструкції існуючих громадських туалетів.

Також мерія повинна розглянути можливість паркування на тротуарах Хрещатика тільки з однієї сторони.

Міськадміністрація повинна розглянути у зв'язку з пропозиціями киян можливість введення одностороннього руху на центральних вулицях міста з обмеженням руху транспорту у святкові та вихідні дні.

Передбачається розміщення на Хрещатику пунктів швидкої невідкладної допомоги, а також можливість устрою майданчика для вертольоту санітарної служби на Європейській площі.

Також відповідно до рішення Київради, з 1 січня 2007 року буде обмежено розміщення на Хрещатику малих архітектурних форм - кіосків, лотків, навісів, наметів, у тому числі для роздрібної торгівлі, інформаційних, рекламних.

Київрада доручила столичній міськадміністрації розробити дизайн-проект із розміщення малих архітектурних форм на Хрещатику й у центральній частині Києва.

До центральної частини віднесені вулиці Володимирська, Богдана Хмельницького, Червоноармійська до перехрестя з вулицею Саксаганського, Велика Житомирська, Ярославів Вал, Чапаєва, Гончара, Івана Франка, бульвар Тараса Шевченка до перехрестя з вулицею Володимирською, площа Льва Толстого, вулиці Інститутська, Басейна, Шота Руставеллі, Пушкінська, Костьольна, Михайлівська, Трьохсвятительська, Софійська та Городецька.

До малих архітектурних форм також включені парасольки з логотипами цих вулиць.

Київська міськадміністрація повинна разом з районними держадміністраціями вирішити питання про перенесення з Хрещатика малих архітектурних форм, дозвіл на розміщення яких завершується після 1 січня 2007 року, за межі центральної частини міста.

Київській міськадміністрації також доручено провести конкурс із визначення оператора на встановлення та обслуговування автоматів із продажу прохолодних і гарячих напоїв на Хрещатику.

Виїзна торгівля під час проведення міських і загальнодержавних свят повинна здійснюватися на підставі окремих розпоряджень міськадміністрації. При цьому заборонено продавати пиво, слабоалкогольні напої у скляній тарі та тютюнові вироби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування