Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький порадив Тимошенко встановити в кабінеті опудало

Четвер, 2 листопада 2006, 16:17

Київський мер Леонід Черновецький пропонує лідерці БЮТ Юлії Тимошенко поставити "опудало Леоніда Черновецького" у своєму кабінеті.

Про це він заявив на прес-конференції, коментуючи інформацію про те, що в п'ятницю кияни спалять біля Київської міської держадміністрації його опудало за підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в Києві.

"Нехай Юлія Володимирівна поставить моє опудало в себе в кабінеті, нехай вони разом з Михайлом Бродським (депутатом від БЮТ у Київраді) на нього дивляться, але не спалюють, тому що в цьому ніякого сенсу нема", - сказав Черновецький, повідомляє Ліга.

"Тому що їм доведеться робити нове, потім ще одне - це ціла історія, по-перше. А по-друге, нехай воно їх лякає, щоб вони не забавлялися з простими людьми", - додав він.

За словами мера, йому гірко це усвідомлювати, але його опудалу місце в кабінеті Бродського і Тимошенко.

Раніше повідомлялося, що 3 листопада о 13:00 на Хрещатику навпроти мерії спалять опудало Черновецького.

У такий спосіб кияни мають намір висловити своє невдоволення підвищенням цін на комунальні послуги.

Відповідно до повідомлення Всеукраїнської молодіжної організації "Молодь - надія України", опудалу Черновецького дадуть понюхати "порошок невідомого походження" і випити "донецького трамадолу", оскільки, на думку організаторів акції, "жодна людина не підписала б такого безглуздого розпорядження в нормальному стані".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування