Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович навіює Тарасюку, щоб той пішов

П'ятниця, 3 листопада 2006, 13:44

Прем'єр-міністр Віктор Янукович ще раз підкреслює, що міністр закордонних справ Борис Тарасюк повинен піти у відставку, якщо він в опозиції до уряду.

Про це прем'єр сказав у п'ятницю журналістам у Києві, повідомляє УНІАН.

"Якщо це так, він повинен піти з уряду, до якого він в опозиції", – сказав прем'єр, коментуючи можливі наслідки запланованого на 15 листопада заслуховування парламентом звітів міністрів закордонних справ Тарасюка й оборони Анатолія Гриценка.

Говорячи про майбутній звіт перед парламентом Гриценком, Янукович підкреслив, що в цьому немає нічого незвичайного, – "головне, щоб було, чим позитивно звітувати".

За його словами, сьогодні і депутати, і уряд, і президент, і країна зацікавлені в ефективній роботі влади, що, в свою чергу, залежить від окремих відомств.

"Якщо в ході звіту виникнуть питання, що викликають негатив у залі (сесійному залі), – безумовно, наслідки цього звіту можливі будь-які. Але я не драматизував би ситуацію", – сказав він.

При цьому Янукович не бачить проблем у роботі міністра охорони здоров'я Юрія Поляченка і міністра у справах сім'ї, молоді і спорту Юрія Павленка.

"Міністри працюють, я не бачу проблем у роботі цих міністерств", – сказав прем'єр-міністр.

У той же час він відзначив, що міністри самостійно написали заяви, висловивши бажання піти у відставку і тепер треба ухвалити рішення.

Разом із тим Янукович відзначив, що хоче ще раз обговорити це питання з президентом Віктором Ющенком.

Обком, Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...