Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вже знайшов ще двох нових міністрів

П'ятниця, 3 листопада 2006, 14:15

Прем'єр Віктор Януковича заявив, що питання вакансій Міністра охорони здоров'я, Міністра у справі молоді і спорту і Міністра з питань надзвичайних ситуацій на сьогодні уже вирішено.

Однак це рішення не буде оформлено до його розмови з президентом Віктором Ющенком, повідомив Янукович на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів.

"Ми практично розглянули це питання, і в нас є сьогодні рішення вже готові, але в мене поки що не відбулася розмова з президентом, і вона має відбутися найближчим часом у звичайному робочому режимі", – сказав прем'єр.

Також Янукович відзначив, що на сьогоднішній день не бачить проблем у роботі Міністра охорони здоров'я Юрія Поляченка і Міністра у справах молоді і спорту Юрія Павленка, однак вони самі прийняли рішення про відставку.

Нагадаємо, Міністри за квотою "Нашої України" в уряді Януковича – Юрій Павленко, Роман Зварич, Юрій Поляченко й Ігор Ліховий – подали заяви про відставку в зв'язку з переходом "Нашої України" в опозицію.

Верховна Рада вже прийняла відставку Міністра юстиції Зварича і Міністра культури і туризму Ліхового, на посади яких були призначені Олександр Лавринович і Юрій Богуцький відповідно.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування