Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ЗРОЗУМІЛА, ЩО ЯНУКОВИЧУ ПОРА У ВІДСТАВКУ

Середа, 8 листопада 2006, 12:31

"Наша Україна" закликає членів уряду Віктора Януковича за результатами їхньої 100-денної діяльності піти у відставку.

Про це йдеться у відповідній заяві "Нашої України", поширеній у середу її прес-службою.

"Зважаючи на згубність для держави та людей економічної політики нинішнього Кабінету міністрів вже після 100 днів діяльності, "Наша Україна" закликає членів економічно непрофесійного та непослідовного уряду Віктора Януковича подати у відставку. Досить погіршувати добробут людей!", - сказано у ній.

"Наша Україна" називає 100 днів роботи уряду Януковича 100 днями політики "економічного абсурду" та зради національних інтересів.

"100 днів діяльності уряду Януковича, який ішов на вибори під гаслом "покращення життя вже сьогодні", на практиці призвели до зворотнього. Закладено передумови до втрати економічного суверенітету ... та колапсу економіки України вже у 2007 році", - сказано в заяві.

На думку "нашоукраїнців", "невмотивованими та згубними для економіки держави кроками уряд "відзначився" практично в усіх галузях".

Зокрема, вони наголошують на зростанні цін та рівні інфляції, відновленні згідно з проектом Держбюджету у 2007 році податкових пільг для вільних економічних зон, що, на їхню думку, призведе до недонадходження до державного бюджету близько 20 мільярдів гривень.

"Поряд із антисоціальністю проекту бюджету викликає подив цинізм, з яким уряд створює передумови для корупційних схем при здійсненні державних видатків", - сказано у заяві.

Повернення корупційних схем, на думку нашоукраїнців, можна побачити і у приватизаційних процесах.

"План приватизації на 2007 рік переконливо свідчить – державне майно не приватизовуватиметься, а роздаватиметься "своїм", - заявляють вони.

"Нашоукраїнці" також зазначають, що за останні 100 днів більшість українських підприємств, які здійснюють експортну діяльність, "знову згадали про відшкодування ПДВ "по-азаровськи".

Крім того, непрофесійною та такою, що загрожує національній безпеці "Наша Україна" вважає діяльність уряду Януковича у врегулюванні питання забезпечення країни природним газом.

"Уряд Януковича лише за три місяці своєї діяльності підвищив ціну на газ до 135 доларів... Тепер "покращення" життя на собі відчує кожен – за підвищення ціни газу, а отже і у 3-4 рази житлово-комунальних послуг, платитимуть прості громадяни", - сказано у заяві.

"Не менше обурення викликає і злочинне гальмування вступу України до Світової організації торгівлі (СОТ), яке всіма можливими способами здійснюють представники уряду і, так званої, “антикризової коаліції”, - заявляють "нашоукраїнці".

На їхню думку, такі дії є зрадою національних інтересів, завдають збитків українським виробникам та споживачам та є "відвертою діяльністю на користь іншої держави".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
Усі новини...