Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗАБУВ ЯК ДАРУВАВ ЩЕРБАНЮ ЗБРОЮ

Середа, 8 листопада 2006, 14:23

Прем’єр Віктор Янукович вважає, що суд має дати відповідь на те, чи винен Володимир Щербань у порушених проти нього кримінальних справах.

"Якщо Щербань порушив закон, хай відповідає, для цього є система і суд винесе остаточне рішення", - сказав Янукович на прес-конференції.

При цьому Янукович додав: "Ми не повинні принижувати людей".

На питання, чому в Щербаня при обшуку була вилучена зброя, подарована Януковичем, прем’єр відповів, що "з цього не варто робити сенсацію".

"У мене особисто до цього зовсім інше ставлення. Я не бачу тут сенсації. Я не зобов’язаний нікому доповідати, кому з людей, з якими я працював, я дарував які подарунки", - сказав Янукович.

"Якщо я колись подарував Щербаню рушницю – можливо, це було так... Тому що колись ми працювали разом і Володимир Щербань був непоганим главою Донецької обласної адміністрації. Я тоді працював керівником об'єднання. Можливо... Але, крім таких стосунків, у нас були ще і дружні стосунки. Я просто не пам’ятаю...", - додав Янукович

"Ми всі живі люди, ми всі живемо серед людей. І у нас є людські стосунки. Хто над цими стосунками посміхається або робить з цього сенсацію – подивіться на себе, ви б хотіли, щоб з вас посміхалися як з людини?", - обурився Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування