Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міжнародні аналітики похвалили Україну за економіку

Четвер, 9 листопада 2006, 13:39

Міжнародне рейтингове агентство Standard & Рооr's (S&P) надало очікуваному випуску десятилітніх єврооблігацій України рейтинг "ВВ-", повідомляється у прес-релізі агентства.

"Рівень рейтингів України підтримують високі бюджетні показники, гарні перспективи росту в середньостроковій перспективі і відносно низький рівень боргу", - відзначив кредитний аналітик Standard & Рооr's Моріц Крамер.

"Незважаючи на затяжну політичну кризу, що продовжувалася з виборів у березні 2006 р., а також подвоєння цін на імпортований газ на початку року, розвиток економіки України перевершив наші очікування", - відзначив він.

Реклама:

Економічне зростання у 2006 р., як прогнозується, складе 6%, лише трохи сповільнившись у 2007 р.

Показники, пов'язані з прямими іноземними інвестиціями й експортом, також перевищать колишні оцінні цифри, демонструючи стійкість економіки стосовно непередбаченої політичної ситуації, відзначається у прес-релізі.

Рівень рейтингу України обмежений слабкими політичними інститутами і непослідовною економічною політикою, а також низьким рівнем добробуту населення і схильністю зовнішнім несприятливим обставинам, підкреслюють аналітики S&P.

ВІДЕО ДНЯ

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування