Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко зізнався, що до міністрів "придиралися" формально

П'ятниця, 1 грудня 2006, 13:12

Новопризначений міністр внутрішніх справ Василь Цушко вважає себе компромісною фігурою на цій посаді.

"Я вважаю себе компромісною фігурою, яка влаштовує і президента, і прем'єра", - сказав він журналістам після голосування.

Цушко зазначив, що ще не розмовляв з президентом Віктором Ющенком і прем'єром Віктором Януковичем і не знає, чи обговорювалася з президентом його кандидатура.

Також він додав, що поїде в міністерство "тоді, коли його представлять, це буде правильно й логічно".

Водночас Цушко зазначив, що першими його кроками на новій посаді буде намагання розібратися в проблемах відомства, оскільки він є політиком, а не спеціалістом в галузі МВС.

При цьому він констатував, що призначений на голову МВС як політик, оскільки причиною звільнення "помаранчевих" міністрів з уряду став саме політичний контекст:

"Я не міняю своєї точки зору, міністри, які увійшли до уряду Януковича за квотою президента, а фактично за квотою блоку "Наша Україна" зі сподіванням, що "Наша Україна" стане учасником широкої коаліції, сьогодні йдуть з політичних мотивів. Хто за власним бажанням, а кого просять, тому я не буду шукати статистики".

"Створюються комісії, заслуховуються звіти, але це все формалізація процесу. Насправді питання політичне", - сказав Цушко, додавши, що перехід "Нашої України" в опозицію спонукав відставку всіх міністрів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування