Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко послав неголених підлеглих виправляти свою дурість?

Неділя, 3 грудня 2006, 12:18

Мер Харкова Михайло Добкін звинувачує міністерство внутрішніх справ у тиску на владу Харкова.

На прес-конференції він заявив, що 30 листопада до кабінету начальника управління квартирного обліку й розподілу житлоплощі міськвиконкому Геннадія Бакаляра ввірвалися співробітники міліції.

"Увійшли туди 8 неголених, неохайно одягнених, от з такими обличчями співробітників міліції, закрили за собою двері - не просто на ключ, а ще й стільцем їх заблокували - кинули на підлогу кульок із грішми, які були забруднені якоюсь фарбою, і намагалися силою змусити Бакаляра доторкнутися до цих грошей. Це в них не вийшло, тому що все-таки двері вдалося відчинити", - сказав Добкін.

"Все це відбувалося з єдиною метою - дискредитації керівництва міста Харкова, з метою здійснити максимальний тиск із боку міністерства внутрішніх справ, я не виключаю тут і політичного підтексту", - сказав Добкін.

Добкін заявив, що знав про підготовку дій, які будуть схожі на спробу дачі хабара, або фіксацію дачі хабара одному з високопоставлених чиновників міськради чи міськвиконкому.

"Три дні тому співробітниками УБОЗ були затримані люди, у яких вибивалися показання на Геннадія Кернеса про те, що вони, ідучи вулицею, повинні були дійти до кабінету Геннадія Адольфовича і здійснити там протиправні дії шляхом передачі грошової суми 300 тис. гривень", - розповів мер.

"Видно, так поспішали доповісти Луценку перед його виступом, що бажане видали за дійсне. Луценко за своєю дурістю, як звичайно, з трибуни заявив про гучний черговий злочин. Але потім же знадобилися документи, видно", - сказав Добкін.

Добкін також повідомив, що до нього звертався міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з проханням не чіпати одну з торговельних груп.

"Віддати їй всі відібрані ділянки добровільно - так, принаймні, було заявлено - і забути взагалі про неї, не підходити до неї - було мені сказано по телефону, на що я, природно, відповів відмовою", - сказав Добкін.

Добкін повідомив, що також до нього звертався заступник міністра внутрішніх справ генерал Євдокимов із проханням про виділення йому земельних ділянок у Харкові.

30 листопада Луценко заявив, звертаючись до депутата Верховної Ради, колишнього губернатора Харківської області Євгена Кушнарьова: "Снаряди лягають все ближче, Євгене Петровичу. Уже зафіксували на хабарах для передачі секретарю харківської міськради на 300 тисяч гривень".

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували НПЗ
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...