Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов хоче щось живе замість нової партії Ющенка

Неділя, 3 грудня 2006, 14:42

Заступник голови фракції БЮТ Олександр Турчинов переконаний, що тільки завдяки єднанню демократичних сил можна протистояти поверненню кучмізму.

Про це він сказав у неділю, виступаючи на XII з’їзді політичної партії "Реформи і порядок".

Він нагадав, що БЮТ давно пропонував блоку "Наша Україна" співпрацювати в опозиції. "У складні часи, які переживає "Наша Україна", наші двері завжди відкриті, і ми завжди будемо на них чекати", - сказав Турчинов.

Він також висловив думку, що нові політичні проекти сьогодні не мають перспективи, оскільки у них не з’являються нові політики.

Турчинов констатував, що новітня історія України свідчить, що кількість політичних сил, що потрапляють до парламенту, постійно зменшується. Так, у 1997 році у Верховній Раді було представлено 9 політичних сил, у 2002 р. – 6, а в 2006 р. – 5.

"Я переконаний у тому, що треба не вигадувати щось нове, треба об’єднувати живе, треба об’єднувати тих, хто здатний виборювати перемогу", - сказав Турчинов.

Говорячи про ПРП, Турчинов зазначив, що ця партія має потужний інтелектуальний потенціал.

"В парламенті сьогодні не вистачає Пинзеника, Соболєва, Філенка, Гриніва та інших серйозних політиків, які вміють не тільки говорити, а й вміють працювати результативно", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...