Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вижене "розумово відсталих людей з хапальними інстинктами"

Середа, 6 грудня 2006, 15:44

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє зробити все, щоб якомога швидше відправити у відставку Кабінет міністрів Віктора Януковича.

Це випливає з її слів під час прес-конференції в середу.

"Я все зроблю, що тільки можливо, щоб цей уряд якомога швидше залишився і за межами підтримки суспільства, і за межами парламенту, і за межами української влади", - сказала лідер БЮТ.

Реклама:

Тимошенко висловила бажання, "щоб люди зробили висновок після користування цим (урядовим) бюджетом 2-3 місяці, щоб приводити до влади розумово відсталих людей, при чому з такими "хватательними" інстинктами, що їх зупинити неможливо".

"Це не питання, що "ах, наш король Янукович", і ми за нього будемо голосувати, навіть якщо він нас на шматки поріже... і кабанчикам згодує", - зазначила лідер БЮТ.

"Люди мають зробити висновки, що людей без освіти, які не вміють писати, і ще невідомо чи вміють добре читати, які не вміють рахувати навіть у стовпчик елементарні цифри, приводити до влади небезпечно для їх родин і для країни в цілому", - додала вона.

ВІДЕО ДНЯ

Тимошенко висловила переконання, що "прихід Януковича до влади разом з усією кучмівською камарильєю – це просто загострення хвороби перед повним одужанням суспільства від ілюзій".

"Це значить, що все ж таки суспільство, споживаючи продукти Януковича, випрацює імунітет проти цього явища, і більше таких римейків повернення Януковича в Україні не буде", - зазначила лідер БЮТ.

"Можливо, на це піде 2 місяці, можливо, 3, але за будь-яких обставин це явище в Україні ненадовго. Це безумовно тимчасовий уряд", - заявила вона.

"І зараз потрібно думати про те, щоб не дати йому наробити великої шкоди. Навіть більше, зробити все, щоб вони не мали можливості наробити такої шкоди державі, яку потім треба розхльобувати десятки років", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування