Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче, щоб Черновецький припинив "тирити"

Середа, 6 грудня 2006, 17:11

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пропонує київському меру Леоніду Черновецькому припинити красти.

Так вона відповіла у середу на прес-конференції на питання щодо відносин своєї сили з київським мером і рекомендації, які вона йому дала.

"Ми запропонували Черновецькому програму, як тарифну кризу в Києві подолати. Вона дуже просто долається – складається графік підвищення тарифів на три роки, які кореспондуються з обсягами зростання зарплати. Друге – залучаються сторонні аудиторські компанії для перевірки, як комунальні та енергопостачальні підприємства, які знаходяться під бізнес-дахом Чернівецького, встановили ці тарифи", - зазначила лідер БЮТ.

За її словами, фахівці довели, що в Києві достатньо було підняти тарифи в 2 рази, а не 3,5.

"Третє – Черновецькому (потрібно) припинити красти на продажу землі, бо за 2 сесії більш ніж 200 ділянок продано по старій моделі, коли в тіні корупція, а земля продається за безцінь. Якщо продавати з аукціону, то тоді бюджет може стати тим компенсуючим фактором, щоб підвищувати тарифи не одним махом, а поступово", - зазначила лідер БЮТ.

При цьому вона додала, що "якщо оцінити вірно землю, то бюджет може бути в 10 разів більший ніж сьогодні".

На питання, як мер поставився до пропозицій її фракції Тимошенко іронічно відповіла: "На наші пропозиції команда Черновецького стирила банк "Хрещатик".

"30 числа завершився той термін, який вони відводили, щоб київський бюджет викупив по емісії акції банку, вони не зробили цього і практично здаються акції своїм наближеним бізнес-структурам", - пояснила вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування