Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Роднянський побудує в Україні мережу кінотеатрів

Четвер, 7 грудня 2006, 10:06

Співвласники телеканалу "1+1" Олександр Роднянський і Борис Фуксман реалізують проект будівництва кінотеатрів в Україні.

За інформацією газети "Дело", у бізнес-проекті також бере участь генеральний директор компанії "Геміні/XX століття Фокс СНД" Міхаель Шліхт.

Мережа, назву якої ще не визначено, буде включати сім мультиплексів у Києві, Харкові, Львові й Одесі.

Перший кінотеатр на сім залів буде відкрито на початку наступного року в Одесі.

За словами Олександра Роднянського, загальні інвестиції в проект складуть $20 млн.

"Це особисті кошти інвесторів", — уточнив телемагнат. При цьому інвестор не виключає, що, швидше за все, після введення в дію мережа буде продана.

"Ми поки не готові чітко визначити сценарії розвитку цього бізнесу після закінчення будівництва. Можливі варіанти. Не виключений і варіант продажу активу надалі", — визнає Роднянський.

Видання нагадує, що телекомпанія СТС Media, одним з акціонерів якої є Роднянський, у червні 2006 року продала 16,39% акцій на американській біржі NASDAQ, виручивши $330 млн.

Раніше також було заявлено, що частина цих коштів піде на придбання активів у Росії й в Україні, а також буде спрямована на медіапроекти в цих країнах.

Хоча сам Роднянський відзначив, що проект мережі кінотеатрів "не має жодного відношення ні до компанії СТС Media, ні, тим більше, до інвестицій, отриманих у результаті процедури IPO".

"Це моя приватна інвестиція. Я, так само як і мої партнери, беру участь тут власним капіталом", — запевнив "Дело" Роднянський.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування