Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Курочкін привітав Юлю з днем народження. У листі із в'язниці. ФОТО

П'ятниця, 8 грудня 2006, 11:18

Російський бізнесмен Максим Курочкін закликає українців переконати Віктора Ющенка, Віктора Януковича, Олександра Мороза, Рината Ахметова і Петра Симоненка зібратися разом для переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це він написав у своєму листі, адресованому "до всіх людей, яким це небайдуже", опублікованому на УНІАН.

"Колеги, якщо ви переконаєте цих п'ятьох зібратися разом (я не можу, сиджу у в'язниці) і виробити загальну позицію – що ж вони хочуть від Росії, від Путіна, – і зустріч пройде у форматі "5+1", то, я впевнений, – ні, я просто знаю, що за три години переговорів у такому форматі вони вирішать усі надумані проблеми російсько-українських відносин, до загальної взаємної вигоди наших народів", - говориться в листі.

Бізнесмен пише, що заради поліпшення життя людей "готовий сидіти у в'язниці, я навіть готовий бути в розлуці зі своїми дітьми й улюбленою жінкою, готовий, якщо знадобитися, ризикувати життям". "Але я в корені не погоджуюся з тим, що, позбавляючи свободи мене, вони обкрадають вас, люди", - додає він.

У зв'язку з цим, заявляє Курочкін, "я повідомляю безстрокове голодування, доти, поки не зможу приступити до виконання своєї місії, заради якої я знову прилетів, доти, поки розум не переможе дрібні амбіції окремих чиновників".

Бізнесмен звертає увагу, що пише з в'язниці, де знаходиться "за сумнівними показами однієї людини, уже судженої в Україні, і, що характерно, саме за вимагання".

"Мене позбавили зв'язку з близькими, дорогими мені людьми, і звідси я повинен довести тепер свою невинність! Але, на жаль, це наша дійсність, безумовно, усе це робиться з метою тиску на мене", - стверджує він.

При цьому Курочкін заявляє, звертаючись до екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, "це - безперспективно, навіть знаходячись тут, я в мільйон разів вільніший вас, оскільки в нас з вами абсолютно різна мотивація наших дій".

"Ваша програма-мінімум – це будь-якими способами втриматися на політичному Олімпі України, залишитися міністром, очолити "Нашу Україну". Програма-максимум – стати президентом країни. Ви прагнете цього, не гребуючи використовувати для цього МВС, як дубинку, а воно, взагалі-то, призначене для іншого", - пише бізнесмен.

"У вас із самого початку є помилка в бізнесі, ви хочете стати президентом для того, щоб усі люди цієї країни служили вам, а президентом повинна бути людина, що, навпаки, хоче ним бути, щоб служити людям", - додає він.

При цьому Курочкін пише, що його "програма-мінімум – це спокій на кордонах Росії і благополуччя його Батьківщини, а програма-максимум – це припинення всіх конфліктів у світі, щоб у них не гинули люди і жили довго, довго, довго, і я разом з ними".

Також він написав: "Торік Бог дав мені найбільшу радість на Землі – взаємне, справжнє кохання з жінкою, з тих пір ми живемо разом, 27 грудня в неї день народження, я обіцяв бути, але, за зрозумілих причин, швидше за все свою обіцянку не стримаю. Мені не дозволяють навіть подзвонити їй. От гади, уявляєте!".

"P.S. Якщо зможете, надрукуйте: Юля, я вітаю тебе з днем народження! Кошенятко, дуже тебе люблю, але робити я повинен те, що повинен, за мене це не зробить ніхто. Вірю, знаю – незабаром побачимось! І в нас, і в оточуючих усе буде добре!", - додає він зі словами "Щиро ваш: Курочкін Максим".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування